Instagramfoto op je sneakers

 

 

 

Wil je wel naar de sportschool om bikini-proof te worden, maar heb je nog geen hippe gympies? Origineler dan dit wordt het niet: Adidas maakte een app waarmee je met je eigen Instagram foto’s je unieke gympies kunt bestellen.

In augustus wordt de app voor Iphone en Android gelanceerd en volgens Adidas zijn de mogelijkheden eindeloos. Als een kameleon hardlopen in het bos met je ‘groenebomengympies’  of je favoriete maaltijd op je sneakers? Het kan allemaal. In het filmpje op Instagram roept Adidas sneakerfreaks op om statements te maken met je sneakers. Wat zo’n statement op je schoenen kost is nog niet bekend.

 

Lees ook:Hmmm de blote billen van John Legend
Lees ook:Boyzone jongens eren Stephen Gately
Lees ook:Mickey Rourke op vliegveld aangehouden met 36 kilo
Lees ook:Madonna zegt sorry na gebruik ‘Nigga’
Lees ook:Exclusief! Win een gouden PSP en het spel Buzz!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>