Land Rover en Barbour, typical British!

Kleiduivenschieten, frettenrace en kruisboogschieten… het klonk allemaal niet heel erg glamoureus. Uiteindelijk was het het ‘terreinrijden’ en de nieuwsgierigheid naar de samenwerking tussen Land Rover en Barbour die de doorslag gaf. Wij togen met een select gezelschap Lifestyle journalisten naar Engeland voor de presentatie…

Wat Land Rover allemaal met auto’s kan, wisten we al. De geweldige Range Rovers, die wij zelf mochten testen en de beelden van Range Rovers die door een vliegtuig rijden, hadden bij ons al een geweldige indruk achter gelaten van deze stoere terreinauto’s. Land Rover ging al meerdere malen stijlvolle samenwerkingen aan, zoals eerder met interieur ontwerper Piet Boon. Nu heeft het merk zich verbonden aan het klassieke ‘huntingstyle’ kledingmerk Barbour. De presentatie vond plaats op Eastnor Castle, een bijna sprookjesachtige lokatie, waar je ieder moment Robin Hood uit de bosjes springend verwacht. Voor een dagje mochten we ons echter zelf even Robin Hood of Lady Marian wanen.

Uw redactrice bleek een heus talent te hebben voor kleiduiven schieten; “Ik voel spontaan een  nieuwe hobby opkomen…” Terrein rijden met een Land of Range Rover blijft ook altijd een feest. De auto’s hebben de boel volledig onder controle op welke helling of ondergrond dan ook. Water, rocky roads, modder… het is allemaal a piece of cake voor de stoere, maar luxe terreinwagens.

Maar waar het uiteindelijk om draaide was de samenwerking tussen Land Rover en het Britse outdoorkledingmerk Barbour. Onder het label Barbour For Land Rover introduceren deze Britse merken een kledinglijn voor zowel mannen als vrouwen. De kledinglijn bestaat uit jacks, waxed jackets, vesten en truien. Naast kleding omvat de Barbour For Land Rover-collectie ook verschillende accessoires. De kleding is vanaf augustus dit jaar te bestellen bij Nederlandse Land Rover-dealers. Typical British, but we like!

Klik op de foto’s voor grotere versies!

Lees ook:Piet Boon ontwerpt nieuwe Range Rover
Lees ook:Victoria Beckham editie van de Range Rover
Lees ook:Zie de total loss Range Rover van George Michael
Lees ook:wHeels: De nieuwe Range Rover – Sit back & Relax…
Lees ook:Glamour Auto-test: Range Rover Evoque

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>