Broek met een luchtje

Een aardbeipastelroze jeans die óók nog eens zo ruikt. Het kan tegenwoordig! Met jeans van het Portugese merk Salsa. 

De jeans worden verkocht onder de naam ‘Colette Fragrance Jeans‘ en zijn voorzien van micro-geurcapsules die naar fruit ruiken! Apart. De broeken blijven best een tijdje ruiken omdat de geur langzaam wordt afgegeven. Er is ook nog een blauwe bosbessenbroek, een gele citroenjeans, oranjemandarijnenbroek en natuurlijk een appeljeans. Nou, ja.. geef ons maar gewoon wasverzachter, want de geur is er bij deze broeken na twintig wasbeurten gewoon weer uit.

 

Lees ook:KenzoAmour: Een gouden gift!
Lees ook:Wannahave: TW Steel de ‘Cool Black’
Lees ook:Patricia’s Post: Glamour vs De president
Lees ook:Oh Jesus! (deel 2)
Lees ook:Glamour Geuren Top 10 voor de Feestdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>