One of a kind shopping

Niks irritanter dan op dat ene feestje iemand tegen het lijf lopen met precies datzelfde jurkje. Terwijl je nog zo je best hebt gedaan een originele outfit te scoren. Dat zou verleden tijd moeten zijn met Ofakind, een nieuw concept dat best succesvol klinkt

Echt een origineel en unieke outfit scoren hoeft niet meer alleen in designerboetiekjes in hippe steden. Het kan nu ook online bij Ofakind. En dan ook echt uniek; want er zijn slechts een paar items beschikbaar.

Jonge designers krijgen de kans om hun producten (sieraden, kleding of tassen) te verkopen via Ofakind en zo hun naamsbekendheid te vergroten. Jij krijgt op jouw beurt weer een item dat echt (bijna)niemand heeft. Het is betaalbaar, maar in ruil voor deze dienst is het wel de bedoeling dat jij wat meer vertelt over dat originele tasje dat je bij je hebt en wie de designer is. Leuk aan de website is ook dat je per product de designer kunt ‘ontmoeten’. Bij een aantal producten zie je ook hoe uniek ze zijn; ofwel hoeveel items er van bestaan en hoe groot de kans dus is dat jij iemand in hetzelfde jurkje ziet rondwandelen.

Wij vonden de portemeneetjes ($38) van Collina Strada wel erg mooi.

Goed zoeken op de site voor betaalbare en leuke kleding of accesoires; soms is het nog wat gedurfd, maar als je origineel wilt zijn moet je gewoon eens de stoute (en hippe nieuwe) schoenen aantrekken http://www.ofakind.com/

 

 

 

Lees ook:Video: Olcay Gulsen toont sexy EK jurkje
Lees ook:Win een stijlvol pakket van Ydence!
Lees ook:Glamour met een attitude!
Lees ook:Marktplaats verwacht Lanvin-stormloop
Lees ook:Michelle Obama op de cover van Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>