Vierde Michelinster voor Jonnie Boer


Jonnie Boer is met ingang van vandaag de eerste Nederlandse topkok met twee zaken die bekroond zijn met Michelin-sterren. Naast het drie Michelin-sterren restaurent, De Librije, welke in 2004 zijn sterren ontving, is nu ook dependance Librije’s Zusje bekroond met een ster.

Erik van Loo van het Rotterdamse Parkheuvel ontving er nog een ster bij. In De Zwethheul kookte hij ooit twee sterren bij elkaar, maar hij verloor er één toen hij Parkheuvel overnam van Cees Helder. Nu heeft hij zijn tweede ster weer terug bij Parkheuvel. Verder kregen ‘t Brouwerskolkje in Overveen en Da Vinci in Maasbracht er een tweede ster bij. La Vilette in Rotterdam, Lai Sin in Driebergen en Kasteel Heemstede in Houten verloren hun sterren.

Lees ook:Drie nieuwe tweesterren Michelin restaurants in NL
Lees ook:Welkom in Ceasar’s Palazzo!
Lees ook:Cas Spijkers (65) overleden
Lees ook:Sterren in Cannes
Lees ook:Dynasty-ster gaat de keuken in

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vierde Michelinster voor Jonnie Boer

  1. André de Hooge

    Zijn die andere 3 in de vuilnisbak???? Hahahahahahahahahahaha!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>