Carlsberg lanceert peperduur biertje


Carlsberg heeft het duurste bier ter wereld op de markt gezet. De Deense brouwer zal het biertje met de naam Vintage No.1 in een beperkte oplage introduceren. Prijs van dit exclusieve goedje? 300 euro! Niet per kratje, maar per fles!

Vintage No.1, met een prijskaartje van ruim 300 euro per flesje van 37,5 cl, heeft een kastanjebruine kleur en bevat de volgende aroma’s: pruim, caramel, vanille en eikenhout (het bier wordt gelagerd in eikenhouten vaten). Volgens Carlsberg is het bier, met een alcoholpercentage van 10,5 %, met name geschikt voor bij kazen en desserts.

Voor de komst van Vintage No.1 was Utopia van de Boston Beer Co. het duurste bier ter wereld met een prijs van circa 80 euro.

Lees ook:De duurste kerstboom ter wereld
Lees ook:Duurste bed ter wereld gestolen
Lees ook:Sheik koopt lens van dik 1,6 miljoen!
Lees ook:Waar te eten,te slapen en te shoppen in A’dam
Lees ook:Bonnie St. Claire moet naar Almere…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>