Palazzo en Ron Blaauw stoppen samenwerking


Na afloop van de vijfde editie van het culinaire theater Palazzo maakt Palazzo Producties bekend dat het culinaire entertainment en haar chef-kok Ron Blaauw na vijf succesvolle jaren afscheid van elkaar nemen. Tevens verlaat Palazzo het vertrouwde terrein naast de Westergasfabriek aan de Haarlemmerweg. Eind maart maakt Palazzo Producties bekend welke chef-kok het culinaire stokje van Ron Blaauw overneemt. Tevens zal dan ook de nieuwe locatie in Amsterdam bekend gemaakt worden.

Na vijf succesvolle jaren is bij beide partijen de wens ontstaan om een andere weg in te slaan. Over de opvolging worden er momenteel met diverse chef-koks gesprekken gevoerd.

De eerste editie van Palazzo vond plaats in 2004 in Amsterdam op De Kop van Java. De laatste drie edities van Palazzo werden gehouden op het terrein van de Westergasfabriek aan de Haarlemmerweg in Amsterdam. Ruim 130.000 mensen hebben de Palazzo shows reeds bezocht. Afgelopen weekend 28 februari was de laatste voorstelling van dit seizoen. Wij van Glamourblog.nl bezochten afgelopen november Palazzo voor een heerlijk theatraal diner.

Lees ook:Glamourcam: Palazzo feestelijk in premiere
Lees ook:Herman den Blijker nieuwe chef-kok van Palazzo
Lees ook:Palazzo, een diner op sterrenniveau
Lees ook:Kersttip: Palazzo met kerst
Lees ook:Berber Esha Janssen debuteert op de catwalk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>