Herman den Blijker nieuwe chef-kok van Palazzo


Het culinaire theater Palazzo zal geheel vernieuwd het nieuwe seizoen (27 oktober 2009 t/m 28 februari 2010) starten. Niemand minder dan Herman den Blijker gaat de culinaire scepter zwaaien als chef-kok van Palazzo, en presenteert een geheel nieuw vier gangenmenu.

Op veler verzoek keert de immens populaire Graaf Voronin terug in Palazzo. Samen met diverse artiesten van internationale allure zal Graaf Voronin met zijn mysterieuze, intrigerende en enigszins macabere performance de gasten verpletteren in een spectaculaire en humoristische nieuwe show. Bovendien opent Palazzo haar deuren op een nieuwe locatie in Amsterdam Zuidoost. Komend seizoen staat de nostalgische spiegeltent van Palazzo op het Plein Hoekenrode, nabij Pathé Arena en Heineken Music Hall, en naast de ingang van NS station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Palazzo staat garant voor een onvergetelijke en humoristische avond van culinair entertainment waarin haute cuisine en verrassende acts vloeiend in elkaar overgaan. Inmiddels heeft Palazzo zich ontwikkeld tot een volwaardig en hoogwaardig culinair entertainment concept. Met de komst van chef-kok Herman den Blijker, een compleet vernieuwd vier gangenmenu en de terugkeer van graaf Voronin presenteert Palazzo vanaf 26 oktober een nieuwe spectaculaire en humoristische show.

Palazzo staat vanaf 27 oktober a.s. t/m 28 februari 2010 op Plein Hoekenrode in Amsterdam Zuidoost (naast Heineken Music Hall en bioscoop Pathé Arena).

Lees ook:Palazzo en Ron Blaauw stoppen samenwerking
Lees ook:BN’ers genieten van culinair theater Palazzo
Lees ook:Glamourcam: Palazzo feestelijk in premiere
Lees ook:Bekend Nederland omarmt Palazzo
Lees ook:Spectaculinaire première Palazzo Rotterdam

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Herman den Blijker nieuwe chef-kok van Palazzo

 1. André de Hooge

  Herman,

  Ik kijk al heel lang naar je programma’s en vindt ze klasse!!!

  Heel veel succes met de nieuwe uitdaging!!

    /   Reply  / 
 2. olga dol

  In een restaurant die palazzo heet,horen volgens mij ook venetiaanse maskers.
  Ik maak ze en kan ze in iedere kleur bij het interieur leveren.
  Ik hoop dat je ze kan gebruiken.
  Kijk even op mijn site http://www.olgadol.nl
  Met Vriendelijke groet Olga Dol

    /   Reply  / 
 3. ANGELIQUE

  AAN DIE AKELIGE KOK DE BLIJKER,

  WAAR HAAL JIJ IN GODSNAAM HET LEF VANDAAN,OM IN EEN PROGRAMMA SCHILDPADDENVLEES TE BEREIDEN,EN DAN NOG TE ZEGGEN ACH ZE WORDEN TOCH GEKWEEKT,VIES DIK AKELIG EGOISTICH MANNETJE VIEZE AKELIGHEID,SCHAAM JIJ JE NIET,ZE HADDEN JE DAAR VAN BOORD MOETEN GOOIEN EN JE MOETEN LATEN VERZUIPEN,VUILE VIEZE GORE KALE DIKZAK,JE ZAL HIERVOOR GESTRAFT WORDEN VIEZERD.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>