Dining with the Stars


Beleef betaalbare luxe tussen 16 en 22 november tijdens Dining with the Stars. Bij Dining with the Stars worden de smaakpupillen verwend door het allerbeste wat culinair Nederland te bieden heeft. Alleen bij met Michelinsterren bekroonde restaurants kan genoten worden van een vijfgangen diner voor slechts € 50,- of lunch voor € 40,- .

Dining with the Stars is een unicum want het is het eerste culinaire evenement ter wereld waaraan alleen met Michelinsterren bekroonde restaurants deelnemen. Seatme.nl presenteert in samenwerking met tijdschrift Quote, American Express, Luxurybrand Cartier en Bollinger Campagne, de eerste ‘Michelinsterren Restaurant Week’ in november.

Dining with the Stars staat voor genieten van het beste wat Nederland te bieden heeft op culinair niveau. Verwen jezelf met een betaalbare Michellinsterren- diner of lunch en geniet van culinaire hoogstandjes in de beste restaurants die Nederland rijk is zoals Yamazato (Okura Hotel), La Rive (Amstel Hotel), Ron Blaauw en de Bokkedoorns. Betaalbaar eten bij een sterrenretaurant dus!

Vanaf 4 november om 10:00 uur kan men reserveren voor Dining with the Stars via de website: www.diningwiththestars.nl. Zet in je agenda dus!

Lees ook:Palazzo en Ron Blaauw stoppen samenwerking
Lees ook:Vier restaurants van Gordon Ramsay teleurstellend!
Lees ook:Duurste restaurant opent op Ibiza
Lees ook:Eerst Hard Rock Hotel van Europa opent op Ibiza
Lees ook:El Bulli sluit de deuren

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dining with the Stars

 1. Monique

  Wat een leuk initiatief!

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Leuk he, ik heb via American Express vandaag al kunnen reserveren. Kijk er nu al naar uit!

     /   Reply  / 
 2. Monique

  En welk restaurant heb je uitgezocht, Angel?

  * Monique baalt ondertussen dat ze geen American express heeft*

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Aan de Poel en La Rive. Ach, als je er volgende week op tijd bij bent kun je als het goed is ook nog iets lekkers reserveren toch? :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>