Win een Limited Edition Campari kalender!

Onlangs schreven wij al over de schitterende 13e editie van de Campari Kalender met de titel It’s the end of the world, baby! Hollywood actrice en supermodel Milla Jovovich is dit jaar het gezicht van deze kalender. Topfotograaf Dimitri Daniloff maakte de foto’s. De Campari Kalender is een luxe collector’s item, waarvan wereldwijd slechts 9.999 exemplaren worden verspreid en wij geven deze week een aantal exemplaren weg!

Wil jij kans maken op een schitterend uniek exemplaar van deze kalender (die het formaat heeft van een flinke poster!)? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie stond in 2010 model voor de fameuze Campari Kalender?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Campari. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de kalenders verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 21 november 2011.

Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win Sex and the City 2 op DVD!
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon

Geen reacties // Reageer