Drie nieuwe tweesterren Michelin restaurants in NL

Nederland is drie restaurants met twee sterren rijker. Dit werd vandaag bekend gemaakt in Maastricht, waar de Michelinsterren bekend werden gemaakt. Aan de Poel in Amstelveen, de Treeswijkhoeve in Waalre en &samhoud places in Amsterdam kregen twee sterren. Een drie sterren restaurant kwam er niet bij.

Bloks in Amersfoort, Bord’eau in Amsterdam, Kaagjesland in Reeuwijk en HanTing Cuisine in Den Haag kregen één ster toegekend. De Librije van chef-kok Jonnie Boer (foto) en Oud Sluis van chef-kok Sergio Herman blijven de enige Nederlandse driesterrenrestaurants.

Lees ook:Vierde Michelinster voor Jonnie Boer
Lees ook:Palazzo en Ron Blaauw stoppen samenwerking
Lees ook:Cas Spijkers (65) overleden
Lees ook:Herman den Blijker nieuwe chef-kok van Palazzo
Lees ook:Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>