Elke maand een PMS goodiebag?

Ok. Van goodiebags houden we wel bij de redactie. En elke maand een goodiebag in je brievenbus als je last hebt van je maandelijkse perikelen klinkt natuurlijk wel ideaal. Een wijze meneer heeft goed gekeken naar de grillen van zijn vriendin(en?) en bedacht een maandelijkse goodiebag, ofwel Miss Monthly.

We ontvangen de box om een keer te testen en krijgen er een lieflijk netje met verschillende maten tampons en wat maandverbandjes bij. Er zitten proefpakketjes thee bij, rietjes met diverse soorten honing, 2 zakjes caramel popcorn, 2 maskertjes in kleine tube en een code om een film te kunnen downloaden. Een goed begin!

Maar er zijn nog zeker verbeteringen gewenst. Zo is de box naar ons idee iets te karig samengesteld. Bovendien ontbreekt een essentieel onderdeel in de maandelijks behoefte; namelijk Chocolade, met een hoofdletter C. De maskertjes vonden we te oubollig van geur en vormgeving (korenbloem??) en de tampons heb ik liever niet in een schattig netje, maar gewoon in de vertrouwde verpakking van mijn favoriete merk.

Op de site van MissMonthly zien we dat de wijze heren (ja, ja het zijn dus notabene mannen die dit idee hebben bedacht) inmiddels geluisterd hebben naar de vrouwelijke testpersonen. De goodiebag bevat nu wél chocolade en  hippere producten, zoals een LUSH soap/bodybutter en wierook. Daarnaast kun je ook kiezen voor je favoriete maandverband of tampon. Wel iets te weinig voor een periodiek volgens ons; daar mag wel wat extra materiaal bij. Je betaalt immers 14,95 per maand voor deze verwennerij.

Voordeel? Niet meer naar de winkel hoeven te rennen omdat je out of gear bent en verrast worden met goodies in je brievenbus. Misschien wel goed om op deze manier je impulsaankopen rond die tijd van de maand wat in de kiem te smoren; je krijgt immers wat luxe producten thuis gestuurd!

Een abonnement is zeker het overwegen waard. Nog mooier zou zijn als vriendjes, mannen en verloofden een dergelijk abonnement kunnen kopen als cadeau voor hun vriendinnetje. Man wordt niet meer op pad gestuurd voor chocola – op leven en dood- of nog erger… tampons. Lekker uitbesteden die handel en je vriendin een MissMonthly cadeau doen. Ik zou het wel weten. Misschien nog een tipje voor de uitvinders en dat is een Box+ voor aan PMS- lijdende wezens. Denk aan vitaminen met extra magnesium (helpt echt) of kersenpittenkruikjes. En neem het vooral serieus; er zijn verhalen bekend waarbij vrouwen met (échte) PMS vrijgesproken werden van moord op hun man. Ik bedoel maar.

 

Lees ook:Heidi Klum trekt haar string uit voor Jay Leno
Lees ook:Video: Wat zit er in de Oscar Goodiebag?
Lees ook:Wie is de Mystery Popstar van volgende week?
Lees ook:Michael Schumachers villa te huur voor 19.000 per maand
Lees ook:Pure Tamara: In één klap…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>