Duurste restaurant opent op Ibiza

Ibiza krijgt er weer een glamourous hotspot bij. Op 1 juni a.s. opent daar namelijk het duurste restaurant ter wereld, Sublimotion. Een menu kost er 1500 euro per persoon, maar daarvoor wordt wel een unieke en spectaculaire culinaire ervaring beloofd.

Het restaurant Sublimotion wordt geopend in Hard Rock Hotel Ibiza, dat op 18 mei a.s. al haar deuren opent. Sterrenchef Paco Roncero, goed voor twee Michelin sterren, schotelt de gasten culinaire hoogstandjes voor. Het restaurant wordt uitermate exclusief en zal slechts twaalf gasten per avond hosten. Het restaurant wil haar cliënten dan ook een ‘gastro-sensorische’ belevenis bieden met spektakel op, naast én onder het bord.

Lees ook:Sluiting kost The Fat Duck meer dan 170.000 euro
Lees ook:Kyupiddo Ibiza, hotspot met schitterend uitzicht!
Lees ook:Dining with the Stars
Lees ook:Eerst Hard Rock Hotel van Europa opent op Ibiza
Lees ook:Vierde Michelinster voor Jonnie Boer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>