Handige app? Dinnertime

We weten nog niet zo goed wat we ervan moeten vinden. De Dinnertime app helpt je kinderen eraan te herinneren dat ze hun telefoon moeten wegleggen omdat het etenstijd is…

Toen er nog alleen vaste telefoons bestonden was het al vrij normaal dat je het rinkelende ding niet opnam tijdens etenstijd. Je bleef gewoon netjes aan tafel zitten. Tegenwoordig is het blijkbaar steeds normaler om een mobiele telefoon mee aan tafel te nemen. Voor de ouders die het lastig vinden om kinderen zover te krijgen hun telefoon weg te leggen, is er nu een speciale app.

Je installeert de app op je eigen telefoon en die van je kids en kunt ze dan tijdens het koken al herinneren dat het bijna etenstijd is. Er zitten ook opties op als ‘bedtijd’ en ‘pauze’  waarmee je hun mobieltje eventjes kunt uitzetten of blokkeren. Tja..

Bekijk hier de introductie van de app.

Introducing DinnerTime

 

Lees ook:Brian McFadden wil voogdij kids cocaine snuivende Kerry Katona
Lees ook:Wij willen Prada!
Lees ook:Hoe moeten de ouders van Joran zich wel niet voelen?
Lees ook:Dior introduceert peperdure telefoon
Lees ook:Eerste schooldag voor Prinses Alexia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>