Kyupiddo Ibiza, hotspot met schitterend uitzicht!

Kyupiddo Ibiza Restaurant opende begin deze zomer voor het eerst zijn deuren op Ibiza. Dit restaurant, van dezelfde eigenaar als B.for, bevindt zich op een unieke locatie in Ibiza. Je vindt het restaurant in de tuin van Hotel La Torre del Canónigo, hoog bovenin de oude stad, d’Alt Villa. Hierdoor heb je het meest schitterende uitzicht over Ibiza Stad tijdens je diner.

Het restaurant is een Japans Mediteraans fusion restaurant. In de verste verte niet te vergelijken met de Japanse all you can eat ketens. Kyupiddo zorgt namelijk voor een spectaculair gastronomische ervaring. Dit gecombineerd met het mooiste uitzicht over Ibiza stad. Meer weten, check onze ervaring hier.

Lees ook:Duurste restaurant opent op Ibiza
Lees ook:Sluiting kost The Fat Duck meer dan 170.000 euro
Lees ook:Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog
Lees ook:Miljonair mag niet als stripfiguur de ruimte in
Lees ook:Eerst Hard Rock Hotel van Europa opent op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>