Gekoeld strandje in Dubai


In Dubai lijkt ook echt alles te kunnen! Wat dacht je van een strand met gekoeld zand? Niks geen pijn aan je voetjes in het hete zand, maar gewoon een koel vloertje onder je voeten. Dat is wat Versace wil realiseren in Dubai…


Modehuis Versace wil een luchtgekoeld strand voor z’n hotel in Dubai laten aanleggen, waarover je comfortabel naar het water kunt wandelen. Versace dat deze primeur wil gaan brengen aan het nu in aanbouw zijnde Palazzo Versace hotel in Dubai. In die Golfstaat wil het vaak tussen de 40 en 50 graden warm worden, en zoals iedereen weet kan het zand dan flink pijn doen aan de voetzolen. Dat willen de mensen van Versace hun welgestelde klanten besparen wanneer die een duik gaan nemen in het hotelzwembad.

Daarom zal het strand bij hun hotel worden voorzien van een ondergronds pijpensysteem waardoor de warmte van de oppervlakte wordt opgezogen, zodat het zand aangenaam lauw maar niet bloedheet aanvoelt. In het zwembad zelf wordt het water gekoeld, en er wordt gedacht aan de installatie van dreusachtige ‘blazers’ die moeten zorgen dat er over het strand een aangenaam briesje waait. Only in Dubai!

Lees ook:Het strand van Dubai is een groot toilet
Lees ook:Overnachten in een 7 sterren hotel
Lees ook:Victoria Beckham gevraagd om hotel in Dubai te ontwerpen
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gekoeld strandje in Dubai

  1. André de Hooge

    Dit past geheel bij mij!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>