Villa van Rossana en Patrick Kluivert te huur


Rossana Lima, de vrouw van Patrick Kluivert heeft haar Larense villa al een tijdje te koop staan, maar heeft het stulpje tot op heden nog niet kunnen verkopen. Het stel heeft de villa inmiddels dan ook te huur gezet voor een bedrag van 2.800 euro per maand excl. gas en licht.

De vraagprijs van de villa was 725.000 euro, omdat er tot op heden geen koper is komen opdagen is er besloten tot verhuur.  Het betreft een schitterend ingerichte twee onder een kap woning met in totaal zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer. Verder beschikt deze sfeervolle rietgedekte helft van dubbele villa uit 1925 over een eigen oprit en een bijzonder smaakvol aangelegde zonnige tuin met diverse terrassen en een vrijstaande houten schuur.

De villa staat overigens leeg, omdat Rossana en Patrick een jaar geleden trouwden en samen een andere villa in Laren betrokken. In de villa waar ze momenteel wonen werd onlangs ingebroken, terwijl het gezin vakantie vierde in Dubai. Meer info en foto’s zijn te vinden op Funda.

Ook Trijntje Oosterhuis heeft momenteel een appartement te huur staan.

Lees ook:Rossana heeft The Class Company verlaten
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop
Lees ook:Michael Schumachers villa te huur voor 19.000 per maand
Lees ook:Quinty Trustfull heeft geen verlies op verkoop huis
Lees ook:Villa John Ewbank en Vivian te koop (zie foto’s!)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Villa van Rossana en Patrick Kluivert te huur

 1. annemiek

  wat een geweldige site is dit…ontdekte hem bij toeval. leuke ‘weetjes’ voor (jonge) meisjes. succes ermee!

    /   Reply  / 
 2. annemiek

  leuk hoor! goed gedaan…

    /   Reply  / 
 3. André de Hooge

  Ziet er niet slecht uit!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>