Naomi Campbell verhuist naar Rusland


Het Britse supermodel Noami Campbell, die huizen in New York en Londen heeft, overweegt te gaan verhuizen naar Moskou om meer tijd door te brengen met haar vriendje, de miljonair Vladislav Doronin.

Noami zou al heel veel tijd doorbrengen in Moskou. Doronin heeft een nieuw huis laten bouwen en zou graag willen dat ze er samen gaan wonen. Noami zou inmiddels wel klaar zijn om zit te settlen en is verschrikkelijk verliefd op zijn geld, eh de man zelf natuurlijk.

Naomi en Vladislav – die ook bekend is als de Donald Trump van Rusland – hebben sinds vorig jaar een relatie. Naar verluid zou de zakenman vorig jaar april een penthouse ter waarde van $ 18,5 miljoen dollar voor haar gekocht hebben in Brazilie.

Lees ook:Na scheiding Toyboy voor Ivana Trump?
Lees ook:Open in 2010: Trump SoHo
Lees ook:Ivana Trump uit vliegtuig gezet
Lees ook:Ivana Trump toch in het Celebrity Big Brother huis!
Lees ook:Simon Cowell bestverdienende man op Amerikaanse tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>