Strandhuis van Red Hot Chili Pepper Flea te koop


Michael Balzary, beter bekend als bassist Flea van de Red Hot Chili Peppers, heef zijn “beachhouse” in Malibu te koop gezet. Om het huis te koop moet je flink in de buidel tasten, want de vraagprijs is meer dan 13 miljoen dollar!

Flea lijkt al snel genoeg te hebben van dit huis, want de rocker kocht het huis pas in 2007. Hij betaalde er toen iets minder dan 10 miljoen dollar voor. Het huis werd gebouwd in 1980 en heeft vier slaapkamers, vier badkamers, glazen muren en houten vloeren. Buiten vind je nog onder meer twee gastverblijven, een trap naar een prive-strand, een grote oprijlaan en twee garages. Flea had eerder een huis in Malibu, maar dat werd verwoest door brand. Interesse? Een uitgebreide en schitterende fotogallery van het huis is hier te zien.

Lees ook:Miljoenenvilla van Leonardo di Caprio te koop
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Nicolas Cage veilt zijn villa in Bel Air
Lees ook:Villa Patrick Dempsey in de verkoop
Lees ook:Scarlett Johansson zet haar villa in de Hollywood Hills te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>