Brand in vijfsterrenhotel in Londen


Voor zo’n 150 bezoekers van de Engelse hoofdstad is kerst wel heel vervelend begonnen. In het luxe vijfsterrenhotel Athenaeum in Londen heeft vanmorgen een brand gewoed. De hulpdiensten moesten 150 gasten evacueren. De brandweer had de brand na twee uur onder controle.

De brand ontstond vanmorgen rond half 8 in de lobby van het vijfsterrenhotel Athenaeum in Mayfair, Londen. The Athenaeum wordt regelmatig door celebrities zoals Russell Crowe, Dustin Hoffman, Renee Zellweger, Mick Jagger en Robbie Williams bezocht. Alle 150 gasten in het 10 verdiepingen tellende hotel werden geëvacueerd. Eén gast liep lichte rookvergiftiging op en moest verzorgd worden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De gasten zullen waarschijnlijk in andere hotels worden ondergebracht.

Lees ook:Armani opent eigen hotel in Dubai
Lees ook:Dochter Mick Jagger naakt voor overbevissing
Lees ook:Sexy Georgia Jagger is net Brigitte Bardot!
Lees ook:Robbie Williams met vrouw en kind in Amsterdam (video)
Lees ook:Celebs op de tribune tijdens WK-wedstrijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>