Video: Openingsceremonie Burj Dubai

Vanmorgen lieten we je al weten dat vandaag het grootste gebouw ter wereld officieel geopend zou worden, de Burj Dubai. Inmiddels heeft de opening van dit 828 meter hoge gebouw ook plaats gevonden en zoals verwacht was het een spectakel met een gigantisch vuurwerk dat heel wat centjes heeft gekost. Het gebouw is nu Burj Kalifa gedoopt, naar sjeik Khalifa bin Zayed al Nahayan. Zie hieronder de video van de opening, waarbij zo’n 6000 genodigden aanwezig waren.

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Burj Dubai vandaag geopend
Lees ook:Sjeik klaagt Michael Jackson aan
Lees ook:Willem-Alexander en Máxima naar Oman en Verenigde Arabische Emiraten
Lees ook:Sjeik van Qatar betaalde 80 miljoen voor Hôtel Lambert
Lees ook:Glamourblog.nl twittert live vanaf…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>