Grootste huis van de VS staat te koop

Nog op zoek naar een leuk optrekje voor jou, je familie en al je vrienden? Dan hebben we hier een leuke optie voor je. Versailles, het grootste huis van de VS staat te koop. Het huis is een replica van het paleis van Louis XIV.

Het huis staat in Windermere, Orlando en heeft 23 badkamers, 13 slaapkamers, tien keukens en drie zwembaden. Vraagprijs van het stulpje is 75 miljoen dollar (ruim zestig miljoen euro). Maar dan moet je zelf nog wel even verder klussen, want het huis is nog niet af. Eigenaar David Siegel, een vastgoedhandelaar, heeft erg te lijden onder de financiële crisis en besloot geld te besparen door de bouw te stoppen. Hierdoor moet de hele afwerking nog plaatsvinden. Zo heeft de woning nog nergens binnenwanden, er ligt niets op de vloeren en ook de buitenwanden moeten nog worden afgewerkt. Ook nog niet helemaal klaar zijn: een garage voor twintig auto’s, drie zwembaden, een bowlingbaan, een overdekte rolschaatsbaan, een bioscoop, een gamehal, het fitnesscentrum, een honkbalveld en twee tennisbanen. Hou je niet zo van klussen? Je  kunt huis kan ook in afgebouwde staat kopen voor 100 miljoen dollar.

De gigantische villa is te vinden vlakbij de woning van Tiger Woods en telt een woonoppervlak van maar liefst 8360 vierkante meter. Dat is bijna twee keer zo groot als het Witte Huis en 36 keer zo groot als een gemiddelde Amerikaanse woning. David Siegel bouwde het huis uit liefde voor zijn vrouw.

Lees ook:Alicia Keys verkoopt haar huis op Long Island
Lees ook:Kanye’s crib is te koop
Lees ook:Huis van Anouk te koop (zie foto’s)
Lees ook:Huis van $100 miljoen
Lees ook:Whitney Houston verkoopt het huis waar ze trouwde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Grootste huis van de VS staat te koop

 1. Martha

  Dat heeft wel wat. Een huis dat gebouwd is uit liefde!
  Ik pak m’n spaarvarken en vertrek!
  Eens kijken of ik ‘t voor elkaar krijg.
  ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>