Amsterdam Slaapt

Amsterdam Slaapt. En nee, dat heeft nu eens niets te maken met de Cruijff en Van Gaal perikelen rond Ajax. Amsterdam Slaapt is namelijk een geweldig boek van Vincent van Dijk. Vincent verruilde een jaar lang zijn vaste woon- en verblijfplaats in voor een dagelijkse overnachting in een ander hotel in Amsterdam en dan hebben we het niet alleen over luxe hotels. Vincent slaapt ook in hotels waar hij bijvoorbeeld de kamer moet delen met anderen. Van ranzig budgethotel tot luxe vijfsterrensuite met butler.

De manier waarop Vincent zijn avonturen beschrijft is zo heerlijk om te lezen. Hij neemt je mee in zijn emoties, beschrijft alles tot in detail en je voelt soms gewoon de ellende die op hem afkomt in die hotels waar het allemaal niet al te best is. Na elk avontuur wil je weten wat hij de volgende dag toch weer allemaal meemaakt in weer een nieuw hotel. Hij krijgt te maken met vlooien, bedwantsen, vervelende toeristen en wat al niet meer. Je krijgt er spontaan zelf de kriebels van als je het leest. Het boekje is niet zozeer bedoeld als reisgids, maar toch is het handig het boekje er eens op na te slaan als je een hotel in Amsterdam wilt boeken. Want bedwantsen, geloof me, die wil je echt niet!

Dat Vincent ondanks deze beestjes nog geen genoeg ervan heeft gekregen om elke nacht in een ander bed te slapen, blijkt wel uit het feit dat Vincent afgelopen zaterdag een nacht doorbracht in de etalage van beddenzaak Bed Habbits ter promotie van zijn boek. Wat ons betreft heeft dit boek geen promotie meer nodig, je moet het gewoon gelezen hebben! Je kunt het boek onder andere bestellen bij Bol.com en meer informatie over het boek Amsterdam Slaapt en Vincent van Dijk vind je op de website www.amsterdamslaapt.nl

Lees ook:Hilton opent hotel in Bahrein
Lees ook:TIP: Check Hotel.blog.nl !
Lees ook:Overnachten in een 7 sterren hotel
Lees ook:Schrijver Bernlef (75) overleden
Lees ook:Win het boek ‘Internetgodinnen’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>