‘Villa Morero’ te koop voor 7,5 miljoen

De villa waar Martin Morero in het programma Villa Morero zijn bekende gasten op brutale, maar humoristische wijze interviewt, staat te koop. De vraagprijs voor de schitterende villa in Vinkeveen is 7,5 miljoen.

Vanavond waren Lange Frans en Irene Wust te gast in de villa, maar ook onder meer Bridget Maasland, Beau van Erven Dorens, Jeroen van der Boom en Kelly Pfaff komen de komende weken nog op bezoek in de Vinkeveense villa bij Martin (Peter Paul Muller) en Tante Cor, die bekend werden door de serie Gooische Vrouwen. Zie de foto’s van de villa die wordt omschreven als “Mystieke villa aan de Vinkeveens Plassen”.De aflevering is terug te kijken op de website van SBS.

Foto: Funda

Lees ook:Kelly Pfaff aan de slag als DJ
Lees ook:Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film
Lees ook:Rene Froger ontvangt eerste CD van Martin Morero
Lees ook:De Pfaffs zetten hun villa te koop!
Lees ook:Villa John Ewbank en Vivian te koop (zie foto’s!)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Villa Morero’ te koop voor 7,5 miljoen

  1. Jan de Vries

    Prachtig plekje en villa!

      /   Reply  / 
  2. Paul

    16 miljoen gulden,voor dat stukje steen en glas,,,nou,das te weinig tegenwoordig,ik dacht eerder aan 33 miljoen gulden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>