Quinty Trustfull heeft geen verlies op verkoop huis

Quinty en haar man Orlando Trustfull hebben geen verlies geleden op de verkoop van hun huis in Almere. Dit claimde de website Bekendeburen.nl Volgens de website zou Quinty een verlies hebben geleden op de vrijstaande villa van 155.000 euro. De villa zou verkocht zijn voor 495.000 euro.

Quinty en haar familie verhuisden onlangs naar haar voormalig ouderlijk huis in de Pijp in Amsterdam dat zij heeft kunnen kopen. Quinty laat via Twitter weten: “Bericht en bedragen via “bekendeburen” kloppen niet. We zijn zelfs zeer tevreden met verkoop van ons huis. #geenverlies … ze weten nooit hoeveel hypotheek je al afgelost hebt.. sufferds… ”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Ook Johnny Knoxville’s villa in de verkoop
Lees ook:Conny laat beslag leggen op huis Hans Breukhoven
Lees ook:Huis Antonie Kamerling en Isa Hoes in de verkoop
Lees ook:Britney zet haar huis (weer) te koop
Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>