Conny laat beslag leggen op huis Hans Breukhoven

Botert het niet meer tussen Conny en Hans Breukhoven? Of is er iets anders aan de hand? Feit is dat Conny beslag heeft laten leggen op de Wassenaarse villa van haar ex Hans Breukhoven. Dit meldt de website bekendeburen.nl vandaag.

Zij zouden de hand hebben gelegd op een beslagdocument waaruit blijkt dat zij op 9 juli voor een bedrag van dik 7 en half miljoen op de villa van haar ex-man. De voorzieningsrechter in Den Haag heeft haar hier toestemming voor gegeven. Conny probeert wellicht hiermee de vordering van 7 miljoen die zij op Hans heeft veilig proberen te stellen. Deze zou mogelijk in gevaar kunnen zijn gekomen door het faillissement van Free Record Shop. Hans zou miljoenen hebben verloren.

Hans Breukhoven woont overigens momenteel niet zelf in de villa. Hij woont in Londen en de villa is verhuurd aan een vriend.

Lees ook:Constanza Breukhoven niet de bak in!
Lees ook:Tien maanden cel eis voor Constanza Breukhoven door OM
Lees ook:Connie Breukhoven heeft relatie met getrouwde miljonair Ben Angelier
Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares
Lees ook:Video: Spraakmakende scheidingen in glamourland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>