Eerst Hard Rock Hotel van Europa opent op Ibiza

Het eerste Hard Rock Hotel in Europa opent 18 mei a.s. zijn deuren op Ibiza. Het bijna 500 kamers tellende vijf sterren hotel opent in Playa d’En Bossa. De helft van de kamers zijn suites, die moeten zorgen voor die ultieme rockstar ervaring.

Het kindvriendelijke hotel huisvest tevens de grootste Spa van Ibiza en vijf restaurants, waarvan er twee bestiert worden door sterrenkok Paco Rancero. Op de openingsavond staat Nile Rodgers op het podium. De maanden er na gevolgd door Robin Thicke en Snoop Dogg. Meer weten? Lees hier alles over het hotel dat vandaag gepresenteerd werd in Amsterdam.

Lees ook:Duurste restaurant opent op Ibiza
Lees ook:Hilton opent hotel in Bahrein
Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:Kyupiddo Ibiza, hotspot met schitterend uitzicht!
Lees ook:Bouw drijvend hoteljacht gaat niet door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>