Scarlett Johansson in sexy Marilyn Monroe-pose


Scarlett Johansson is het nieuwe gezicht van Dolce & Gabbana. In nieuwe campagne voor de nieuwe cosmeticalijn van D&G, die later dit jaar te zien zal zijn in alle grote modebladen, toont Scarlett grote gelijkenissen met Marilyn Monroe.

Stefano Gabbana laat in een reactie weten: “Scarlett is sure of herself. She’s a beautiful girl, but she’s really easygoing. She is very Dolce & Gabbana.” Wij vinden haar vooral erg Marilyn Monroe in deze reclame… Wat vinden jullie?

Lees ook:Scarlett sexy met bubbels
Lees ook:Paris Hilton doet Marilyn Monroe voor fotoshoot
Lees ook:Win een Marilyn Monroe pakket!
Lees ook:Scarlett Johansson houdt wel van een glaasje
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Scarlett Johansson in sexy Marilyn Monroe-pose

  1. Pingback: Dolce & Gabbana lanceert cosmeticalijn | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>