Claudia Schiffer nog steeds sexy op de cover van Vogue


Claudia Schiffer mag dan 38 zijn. Ze is nog steeds slank en mooi. Dat bewijst ze deze maand maar weer eens. De blondine schittert op de voorpagina van Vogue en ook op de foto’s in de april editie van de engelse Vogue, die vanaf donderdag in de winkels ligt.

En dat voor een dame, die toen ze haar eerste testshoot deed niet geloofde dat een carriere als model voor haar was weggelegd. Ondanks dat ze twee kinderen heeft, Caspar van 6 en Clementine van 4, heeft ze nog steeds een schitterend figuur. In het blad staat ze in verschillende poses inclusief het militaire outfit dat ze hierboven draagt, wat maar net niets verhuld. 38 en nog steeds verschrikkelijk sexy!

Foto’s: Vogue/Patrick Demachelier

Lees ook:Kylie Minogue sexy in de Spaanse Vogue
Lees ook:Claudia Schiffer is zwanger
Lees ook:Kylie Minogue is HOT in nieuwe reclamecampagne
Lees ook:Claudia Schiffer naakt én zwanger op cover Vogue
Lees ook:Supersexy foto’s uit de film ‘Nine’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>