Adriana Lima is zwanger


Adriana Lima kan haar sexy Victoria’s Secret setjes over enkele maanden omruilen voor een voedings-bh en correctieslip. Het 27-jarige model en haar man, NBA-ster Marko Jaric, verwachten deze winter hun eerste kindje.

Adriana (die altijd zei maagd te willen blijven tot ze trouwt) en Marko ontmoette elkaar in 2006 en trouwden afgelopen Valentijnsdag tijdens een kleine ceremonie. Als ze haar belofte om maagd te blijven trouw is geweest, zouden we de kleine spruit dus pas op zijn vroegst half november kunnen verwachten.

Lees ook:Dochtertje voor Adriana Lima
Lees ook:Madonna dates Jezus!
Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger!
Lees ook:Georgina Verbaan is zwanger!
Lees ook:Prins Albert trouwt volgend jaar zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>