Dita von Teese weer ‘Burlesque sexy’ voor Wonderbra


Dita Von Teese poseert in een nieuwe campagne voor haar nieuwe lijn voor Wonderbra zoals we haar het best kennen: in haar sexy Burlesque look. De nieuwe Sparkle Teese lijn van Dita von Teese voor Wonderbra bevat veel glamour, kant, afneembare rode pompoms en verstelbare bandjes, zodat ze onder elk kledingstuk te dragen zijn. De retro lingerie-lijn werd speciaal ontworpen voor de feestdagen. De volledige collectie kan je hier bekijken en zie hieronder de commercial.

Foto’s: Wonderbra

Lees ook:Video: Dita von Teese sexy voor Perrier
Lees ook:De 10 meest sexy reclames aller tijden (zie ze hier!)
Lees ook:Dita von Teese op het Eurovisie Songfestival
Lees ook:Video: Dita von Teese schaars geklede act in een glas
Lees ook:Video: Bar Rafaeli tennist in sexy lingerie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>