Elize in sexy lingerie in JFK (zie foto’s)

Het lijkt er op dat Elize (Elise van der Horst) na Ranking the Stars een beetje van haar brave imago af wil komen. In de november-editie van JFK gaat de 27-jarige zangeres (gedeeltelijk) uit de kleren. In sexy lingerie poseert de mooie Elize bevallig voor de camera. Helemaal uit de kleren gaat ze niet, maar toch poseert ze heel gedurft in een doorzichtige BH. Zie alle foto’s hier (klik op next voor meer foto’s)

Lees ook:Heidi Klum uit de kleren in GQ
Lees ook:Yolanthe sexy in Giro d’Italia shirtjes
Lees ook:Maroon 5 zanger Adam Levine naakt!
Lees ook:Naaktfoto’s Twilight-actrice Ashley Greene opgedoken
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Elize in sexy lingerie in JFK (zie foto’s)

  1. rhp

    Een frikkerige tekst is hier op zijn plaats. Vanuit het ouderlijk huis is er nogal wat pedagogische bagage; m.n. veel primair onderwijs in huize van der Horst. Dan is de door u zo weinig dimensionaal gewaardeerde dame ook nog es gedplomeerd secretaresse. En heeft een buitengewoon keurige dictie.

    Vermoedelijk kostte dat de top 40 presentatie-deal. Enfin. Of u ‘gedurft’ dus niet met een t wilt spellen; bij elk ander plaatje doe je maar wat je goeddunkd, maar hier niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>