Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!

Na de Nederlandse Carmen Kool is er nu een tweede Miss, die in de race was voor de titel Miss World, die haar kroontje in titel in mag leveren. Het gaat om Miss Engeland, Rachel Christie, die vrijdag zelf haar titel teruggaf, nadat ze met een andere Miss had gevochten om Davis McIntosh, beter bekend als Gladiator Tornado.

De 21-jarige ex-Miss, die het nichtje is van Olympisch sprinter Linford Christie, wil haar naam zuiveren. Ze zal vervangen worden door de 22-jarige Kate Hodge, die tweede werd en Korporaal is in het leger. Zij heeft speciaal verlof gekregen om naar Zuid-Afrika af te reizen voor de Miss World verkiezing op 12 december.

De voormalig Miss Engeland Rachel zou Sara Beverly Jones, Miss Manchester, flink geslagen hebben na een ruzie over Tornado in een nachtclub in Manchester. Sara, die de ex is van Tornado, zou naar het ziekenhuis zijn geweest om behandeld te worden aan het verwondingen. Rachel werd gearresteerd op verdenking van mishandeling en is momenteel op borgsom vrij. Tornado liet weten dat Sara ook geen lieverdje is. Zij vernielde zijn slaapkamer en schreef “SLAG” met lipstick op zijn muren, terwijl hij uit was met Rachel. Rachel is de nieuwe liefde van Tornado. Hij vindt het verschrikkelijk dat Rachel nu uit de wedstrijd is gestapt mede door hem.

Lees ook:Miss Engeland te dik voor de catwalk
Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Désiree van den Berg is Miss Nederland
Lees ook:Miss World Netherlands niet blij met naakte Carmen Kool
Lees ook:Meet Miss WK 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>