Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)

Alex Reid was zo liefdevol onderweg naar de jungle met een diamanten ring om Katie Price ten huwelijk te vragen, maar hij kreeg een koude douche in plaats van een ja-woord. Katie Price aka Jordan heeft de relatie verbroken na haar exit uit I’m a celebrity… get me out of here!

Ze dumpte haar vriend live in een interview op televisie. Niet bepaald de meest tactvolle manier om iemand te dumpen, maar Katie krijgt wel weer haar gewilde aandacht in de media. De kooivechter was nog maar net geland in Australie. Hij wilde haar ten huwelijk vragen, maar in plaats daarvan kreeg hij te horen dat Katie het zat was dat hij geld verdiende op haar naam en dat de relatie over was. Daarna vertelde ze het de wereld live op televisie. In het interview zegt ze “I just realised I wanted to be on my own , I don’t need a relationship. I hope we can remain friends.”

Katie Price krijgt door haar voortijdige vertrek uit de show slechts 100.000 pond van de 350.000 pond die ze zou krijgen voor haar deelname. Zie het interview hieronder.

Lees ook:Zie het exclusieve interview met Katie Price!
Lees ook:Excusief interview met Peter Andre over breuk met Jordan!
Lees ook:Glamourgirls Jordan en Samantha Fox de jungle in
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother
Lees ook:Katie Price biedt gestrande reizigers een vlucht aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>