Voormalig Miss Argentinie overleden na kont-implantaat


Voormalig Miss Argentinië is zondag overleden nadat een operatie aan haar billen heel erg mis ging. Solango Magnano, naast model, voormalig Miss Argentina en oprichtster van modellenbureau Actitud, onderging in een privé-kliniek een ingreep om haar billen te verfraaien. Na afloop van de operatie ging het mis, ze kreeg ademhalingsproblemen en moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden.

Volgens de britse krant The Sun kreeg ze te maken met een losgeschoten bloedprop die een longslagader blokkeerde, maar er gaan ook geruchten dat de vloeistof die in haar billen geinjecteerd werd naar haar longen en hersens zijn gelopen. De artsen slaagden er niet in het leven van Magnano te redden. De moeder van twee kinderen (een 8-jarige tweeling) had eerder een borstoperatie ondergaan. Volgens vrienden leed ze aan een schoonheidsobsessie.

Lees ook:Model moest handen en voeten laten amputeren
Lees ook:Toestand Michael Schumacher nog steeds kritiek na ski-ongeluk
Lees ook:Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!
Lees ook:Wieteke ‘Tante Lien’ van Dort in coma
Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>