Playmate Mai-Lan over de kop geslagen


Playmate Mai-Lan is afgelopen weekend in de polder bij Nispen over de kop geslagen met haar auto. Gelukkig liep het ongeval met een sisser af. De 21-jarige Playmate van het jaar 2008 bleef ongedeerd en kwam met de schrik vrij. De auto is echter total loss verklaard.

In Telegraaf vertelt Mai-Lan: “De gladheid was zo verraderlijk dat ik in een bocht doorgleed en bijna in het water belandde. Door een manoeuvre kon ik dat voorkomen, maar ik sloeg wel over de kop. Ik heb geluk gehad dat ik niet in het ijskoude water terechtkwam. Door mijn gordel bleef ik goed vastzitten. Uiteindelijk kon ik er zelf uitklimmen. Op dat moment ben je gek genoeg erg scherp, maar de schrik sloeg later wel toe. Ik was altijd zo zuinig op mijn auto en nu is hij total loss verklaard. Dat is balen, maar mijn gezondheid is me veel meer waard.”

Lees ook:Peperdure Ferrari belandt in Winschoterdiep
Lees ook:Video: Rowan Atkinson (Mr Bean) parkeert McLaren F1 tegen vangrail
Lees ook:Zie de total loss Range Rover van George Michael
Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin
Lees ook:Peperdure Ferrari voetballer Ever Banega in vlammen opgegaan (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>