Playmates komen met eigen kunstlijn

De Nederlandse Playmates van het Jaar presenteren in het voorjaar hun eigen kunstlijn. Middels een website en in een later stadium exposities starten de Playmates met de verkoop van onder andere exclusieve doeken en foto’s waar zij zelf voor geposeerd hebben. Dit project is opgezet met fotografen Hans Petersen en Roland J Reinders, met wie de Playmates de afgelopen jaren voor diverse bladen en opdrachtgevers hebben gewerkt.

Mai-Lan, Playmate van het Jaar 2008 legt uit: “Dit is een project waar we al twee jaar aan werken. Samen met topfotografen Hans Petersen en Roland J Reinders hebben we in alle rust aan het materiaal gewerkt en het resultaat is fantastisch. Een aantal werken zijn al een keer gepubliceerd in diverse bladen en daarom herkenbaar, maar we hebben ook exclusief beeld geschoten.

Mai-Lan vertelt verder: “Via een website en in een later stadium een aantal exposities gaan we exclusief werk tentoonstellen die de liefhebbers uiteindelijk kunnen aankopen. Alle Playmates van het Jaar, waaronder Dorien Rose, werken mee aan dit project. Maar we geven ook nieuwe Playmates een kans. Een aantal van hen is al bij ons in de studio geweest en zij worden mede eigenaar van hun eigen werk. We streven op die manier naar een uitgebreide collectie. Een voor allen, allen voor een.”

De Nederlandse Playmates van het Jaar, waaronder de succesvolle Dorien Rose, hebben zich in 2006 verenigd in Playground Agency, hun eigen onafhankelijke management. Naast dat zij elkaar ondersteunen bij hun individuele carrières organiseren zij samen eigen feesten onder de naam ‘Night at the Mansion’. Eind april geven Playmates een feest ter ere van de release van het boek van Meike Schulte, Playmate van het Jaar 2007. Binnenkort maken de de Playmates hun eerste kunstwerken bekend.

Foto © Playground Agency.

Lees ook:Playmates zoeken nieuwe collega’s
Lees ook:Jaaroverzicht van de Playmates (zie video!)
Lees ook:Kerstkaart Playmates voor Serious Request
Lees ook:Wie wordt Playboy’s mooiste?
Lees ook:Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>