Playmates zoeken nieuwe collega’s

De Nederlandse Playmates gaan op zoek naar nieuwe collega’s. De komende maanden organiseren Playmates van het Jaar Dorien Rose en Mai-Lan een aantal feesten onder de naam Night at the Mansion waar wordt gezocht naar nieuwe talent dat in aanmerking kan komen voor een heuse testshoot. Op het komende Playmate feest van 24 april in Club Rex Hilversum zal de Casting Corner voor het eerst aanwezig zijn.

Quote Playmate van het Jaar Mai-Lan: “We worden op onze feesten erg vaak aangesproken door meiden die graag Playmate willen worden. Daarom zijn vanaf nu tijdens onze komende Night at the Mansion feesten fotografen en casting-directors aanwezig. Iedereen kan zich daar sowieso inschrijven bij Dutch Casting, maar de meiden die in aanmerking komen leggen we neer bij Playboy hoofdredacteur Jan Heemskerk. Hij mag dan bepalen wie voor een testshoot worden uitgenodigd want het is zijn blad. Maar een aanbeveling vanuit de Playmates kan werken.

Mai-Lan heeft aan der lijve ondervonden wat er allemaal kan gebeuren als je Playmate wordt. Nadat 21 jarige zich voor de lol had opgegeven werd ze tot haar eigen verbazing uitgenodigd voor een reportage in de Playboy, verbleef zij een week in The Mansion Los Angeles om samen met Hugh Hefner te poseren voor een wereldwijde covershoot en kreeg zij als Playmate van het Jaar een contract bij Playground Agency, het exclusieve Playmate Management.

Het volgende Night at the Mansion feest waar de Playmates op zoek gaan naar nieuwe collega’s is op 24 april in Club Rex Hilversum.

Lees ook:Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008
Lees ook:Playmates komen met eigen kunstlijn
Lees ook:Nederlandse Iris Bakker in Duitse Playboy
Lees ook:Nederlandse Playmate Iris Bakker in Duitse én Amerikaanse Playboy
Lees ook:Chantal Hanse is Playmate van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>