Model Ambrose Olsen (24) overleden

Mannelijk topmodel Ambrose Olsen is  afgelopen donderdag op 24-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak van zijn overlijden is nog onbekend. Ambrose brak op 17-jarige leeftijd door met een Hugo Boss campagne uit 2003, waarin ook Raquel Zimmerman schitterde. Daarna was hij onder meer model voor D&G, Dior en Armani. Voor Armani stond hij recentelijk nog model met Alessandra Ambrosio, na eerder al een shoot met Adriana Lima te hebben gedaan. Ambrose zal aanstaande vrijdag worden begraven in New York.

Lees ook:Ondertussen op Twitter… Doutzen en Alessandra bij Prada!
Lees ook:De nieuwe Victoria Secret babes!
Lees ook:Doutzen Kroes in top 5 best betaalde modellen
Lees ook:Cristiano Ronaldo showt ondergoed (zie foto’s!)
Lees ook:Victoria Beckham stript voor Giorgio Armani

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Model Ambrose Olsen (24) overleden

  1. Pingback: Tweets die vermelden Model Ambrose Olsen (24) overleden | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>