Miss USA 2010 is Arabisch… en paaldanseres!

Gisteren werd in Las Vegas Miss USA 2010 gekozen. De wedstrijd werd gewonnen door Rima Fakih. De versgekroonde Miss USA 2010 haalde veel Amerikaans media, omdat ze van Arabische afkomst is. Maar wat veel media niet wisten, is dat Rima Fakih een paaldans-kampioene is! Dit meldt TMZ vandaag…

De 24-jarige Miss USA 2010 won in 2007 de’ Stripper 101′ wedstrijd. Haar prijzenpakket bestond destijds niet uit een kroontje, maar uit sieraden, een paal om thuis te kunnen oefenen en wat sexspeeltjes. Nu weten we in ieder geval hoe de mooie Rima aan haar strakke figuurtje komt!

Lees ook:Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!
Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Miss Mexico is Miss Universe
Lees ook:De pikante foto’s van Miss Calfornië
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Miss USA 2010 is Arabisch… en paaldanseres!

  1. Pingback: Miss Nederland gezocht! | Glamour

  2. Pingback: Tweets die vermelden Miss USA 2010 is Arabisch… en paaldanseres! | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>