Miss Nederland gezocht!

Afgelopen weekend werd Miss USA gevonden en nu gaat Nederland op zoek naar zijn Miss voor de Miss World verkiezing. Miss Nederland is op zoek naar hele mooie, leuke, zelfbewuste, glamoreuze meiden voor iedere provincie! Ben jij dit? En ben je langer dan 1.74, tussen de 18-27jr, heb je maat 34, 36 of 38, niet getrouwd (geweest) en geen kinderen en uiteraard in het bezit van een Nederlands Paspoort?  Geef je dan snel op!

Stuur je inschrijfformulier en een aantal foto’s (waaronder een naturel foto, 1 foto in bikini en een portretfoto) voor 28 mei naar [email protected] en hopelijk word je uitgenodigd op de casting op 6 juni a.s.! het inschrijfformulier vind je hier.

Vorig jaar deed Avalon Chanel namens Nederland mee aan de Miss World verkiezing. Deze verkiezing werd door Miss Gibraltar gewonnen.

Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen
Lees ook:Miss Nederland Gala 2008
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Roos Prommenschenckel tweede in Mis(s) World verkiezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>