Désiree van den Berg is Miss Nederland

De 23-jarige Désiree van den Berg is Miss Nederland geworden. De geneeskunde student werd vandaag in de Efteling in Kaatsheuvel verkozen tot mooiste miss van Nederland.

De geboren Santpoortse zal eind augustus ons land vertegenwoordigen in Las Vegas tijdens de Miss universe-verkiezing. Vervolgens zal zij meedoen aan de Miss World in oktober en Miss Earth in december. Twaalf missen streden om de titel. Na een voorstelrondje liepen de beauty’s de bikinironde en de galaronde in jurken van Addy van den Krommenacker. De modeontwerper was ook voorzitter van de jury. Verder zaten styliste Rosanna Lima, journaliste Wilma Nanninga en visagist Thijs Willekes in de jury.

Een aantal dagen geleden werd bekend dat Miss Hester, die onlangs voor Playboy poseerde nog steeds in de race was voor de titel ondanks haar naaktreportage. Uiteindelijk behaalde zij niet eens de eerste drie. De tweede plaats was voor Jana Voyvodich uit Haarlem. Gladys Fraenk uit Rotterdam eindigde als derde.

Lees ook:Meet Miss WK 2014
Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Unox meisje is model en playmate Hester Winkel
Lees ook:Miss Engeland te dik voor de catwalk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Désiree van den Berg is Miss Nederland

  1. H.D.B. Go

    Je zal maar medisch studente zijn en van je familienaam van den Berg heten. Is ze zo vreselijk knap dat ze gemakkelijk de colleges kan missen en zich ledig kan houden met zoiets als een Miss verkiezing? Ze kan beter haar hersens ontwikkelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>