Doutzen Kroes is zwanger!

Ons eigen Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is zwanger. Het Friese model is inmiddels drie maanden zwanger van haar eerste kindje. De vader van de kleine, die dus half januari verwacht wordt, is haar vriend DJ Sunnery James. Doutzen en Sunnery hebben sinds een jaar een relatie.

Aan de Telegraaf laat ze weten: “Sunnery en ik zijn in de wolken. De eerste kritieke drie maanden zijn voorspoedig verlopen. Ik voel me goed. Mijn vrienden en familie zeggen dat ik straal.”

Zolang het fysiek goed gaat, blijft ze modellenwerk doen. Komende tijd gaat ze aan de slag voor een kasjmiermerk en ook haar contract bij een groot cosmeticamerk gaat gewoon door. Bij Victoria’s Secret heeft ze een tijdelijke time-out gekregen. Heidi Klum en Adriana Lima, andere boegbeelden van het lingeriemerk waren het afgelopen jaar ook zwanger.

Lees ook:‘Doutzen Kroes en Sunnery James getrouwd’ (zie video!)
Lees ook:Dochter Doutzen Kroes en Sunnery James geboren
Lees ook:Jongetje voor Doutzen Kroes: Phyllon Gorré
Lees ook:Georgina Verbaan is zwanger!
Lees ook:Ook Doutzen Kroes was aanwezig op Sunset Grooves!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Doutzen Kroes is zwanger!

  1. Pingback: Doutzen | Doutzen Kroes a mode Wholesale Bape jeans clothin,Replica Ralph lauren | HealthFitPlan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>