Kim Feenstra trouwt woensdag met dj Michael Mendoza

Na alle huwelijksbellen die afgelopen week rinkelden, is er deze week nog een showbizzhuwelijk te vieren. Niemand minder dan model Kim Feenstra treedt deze week in het huwelijk met dj Michael Mendoza.

Het huwelijk zal naar verluidt op woensdag plaats vinden. De gasten kregen als dresscode ‘James Bond’ mee. Of Kim groots zal uitpakken, zoals Wesley en Yoanthe deden tijdens hun huwelijksfeest, is niet bekend, maar veel mensen uit ‘het vak’ zijn in ieder geval uitgenodigd. Er gaan geruchten dat Kim een jurk van Monique Collignon zal dragen. Kim werd begin dit jaar door Michael ten huwelijk gevraagd. De twee hebben sinds een jaar een relatie. Kim’s vorige vriend Joshua Bathoorn overleed in 2008 na een steekpartij.

Feenstra, die ooit Holland’s Next Topmodel won, liep afgelopen weekend nog op de catwalk tijdens de International Amsterdam Fashion Week.

Lees ook:Het huwelijk van Kim Feenstra, de foto’s!
Lees ook:Monique Collignon failliet
Lees ook:Sharon Schrijft: Incognito
Lees ook:Robbie Williams verkocht trouwfoto’s aan HELLO
Lees ook:Video: Kim Feenstra viert haar verjaardag

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kim Feenstra trouwt woensdag met dj Michael Mendoza

  1. Pingback: Het huwelijk van Kim Feenstra, de foto’s! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>