Miss Mexico is Miss Universe

Helaas, onze Nederlandse Désiree van den Berg is niet de nieuwe Miss Universe 2010 geworden. Deze titel ging naar Miss Mexico, de 22-jarige Jimena Navarrete. In Las Vegas mocht zij vannacht het felbegeerde kroontje opzetten.

Tweede werd Yendi Phillipps uit Jamaica en nummer drie is Jesinta Campbell uit Australië. Miss Nederland Desirée van den Berg zat niet bij de eerste vijftien en wist de finale dan ook niet te bereiken. In de jury zaten onder meer beroemdheden als schaatser Evan Lysacek, illusionist Criss Angel, drummer en zangeres Sheila E. en de actrice Jane Seymore. De Zuid-Amerikaanse landen doen het goed bij de Miss Universe verkiezingen, vorig jaar won Stefania Fernandez uit Venezuela. Jimena is een terechte winnares als wij de foto’s hieronder zo eens zien…

Lees ook:Désiree van den Berg is Miss Nederland
Lees ook:Meet Miss WK 2014
Lees ook:Sheila E te gast bij Ladies of Soul!
Lees ook:Cornald Maas en Eric van Tijn uit vakjury ESF gezet
Lees ook:Mark van Eeuwen en Kim Kötter een stel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>