Nederlandse Playmate Iris Bakker in Duitse én Amerikaanse Playboy

Iris Bakker, Nederlands Playmate december 2009, is afgelopen weekend naar Duitsland gevlogen voor haar tweede shoot die later dit jaar in de Duitse Playboy verschijnt. In mei van dit jaar publiceerde de Duitse editie al eerder een reportage met Iris Bakker waarin zij werd beschreven als ‘Ein Traum in Blond’. Om het succes compleet te maken staat de blonde Playmate deze maand ook met een publicatie in de Amerikaanse Playboy.

Iris Bakker vertelt: “Het is erg fijn om met de mensen van Playboy Duitsland te werken, alles is fantastisch geregeld. Ik ben eerder dit jaar al heen en weer geweest voor een speciale video opname en werd toen, net als nu, enorm in de watten gelegd. Waarvoor de shoot van afgelopen weekend is gemaakt kan ik nog niet verklappen maar het wordt spectaculair” aldus het 22 jarige model en fitness-specialiste. Over haar publicatie in de Amerikaanse edtitie zegt Iris: ‘Ik had al vernomen dat het er aan kwam, maar toen ik het zag kon ik het pas echt geloven. Dit is te gek!”

Iris Bakker maakte haar debuut als Playmate in december 2009. Niet veel later werd zij uitgenodigd voor Playground Agency, het exclusieve management waar vanuit Nederlands succesvolste Playmates als Dorien Rose, Carlijn Carter en Mai-Lan als een hechte vriendinnenclub hun eigen feesten, een kunstcollectie en diverse andere activiteiten organiseren.

Lees ook:Iris in finale ‘Playmate van het Jaar’ in Duitsland
Lees ook:Nederlandse Iris Bakker in Duitse Playboy
Lees ook:Kerstkaart Playmates voor Serious Request
Lees ook:Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008
Lees ook:De Playmates fotoshoot voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nederlandse Playmate Iris Bakker in Duitse én Amerikaanse Playboy

  1. Pingback: Nederlandse borstjes gaan Internationaal! | Pronteborstjes.nl

  2. Pingback: Nederlandse Playmate Iris Bakker in Duitse én Amerikaanse Playboy | Placedelamode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>