‘Doutzen Kroes en Sunnery James getrouwd’ (zie video!)

Het gerucht gaat dat het zwangere topmodel Doutzen Kroes en haar vriend DJ Sunnery James elkaar het ja-woord hebben gegeven vandaag. Het geheime huwelijk zou plaats hebben gehad in Amsterdam. Tot op heden worden deze berichten door het management nog niet bevestigd.

Doutzen Kroes heeft sinds vorig jaar zomer een relatie met Sunnery. In januari vroeg hij het 25-jarige model ten huwelijk. In februari wordt hun eerste kindje geboren. Doutzen is in verwachting van een jongetje.

UPDATE: Frank Buis van AT5 maakte een video bij hotel de Dylan, waarop Doutzen tussen de paraplu’s door nog net te zien is. Zie de beelden hier.

Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger!
Lees ook:Dochter Doutzen Kroes en Sunnery James geboren
Lees ook:Jongetje voor Doutzen Kroes: Phyllon Gorré
Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij
Lees ook:Ook Doutzen Kroes was aanwezig op Sunset Grooves!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>