‘Model Sylvia Geersen in afkickkliniek’

Model Sylvia Geersen zou vandaag zijn opgenomen in een afkickkliniek In Voorthuizen. Dit meldt Shownieuws op hun website. Sylvia kampt al enige tijd met een drugsverslaving en daar zou ze nu van af willen.

Het opvallende is dat de realitysoap rond het model eerst zou gaan over het volgen van haar droom als model voor Victoria’s Secret. Nu zou de realitysoap gaan over het afkicken van Sylvia. Sylvia Geersen werd bekend door Hollands Next Top Model waarin ze tweede werd.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Reallife soap Sylvia Geersen nog niet op tv
Lees ook:Reallife soap voor Sylvia Geersen
Lees ook:Video: Casting voor Victoria’s Secret Show
Lees ook:Sylvia Geersen vecht tegen haar verslaving in reality-soap
Lees ook:Sylvia Geersen had iets met Badr Hari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>