Kerstkaart Playmates voor Serious Request

Volgende weekend gaat wederom de 3FM Serious Request actie van start als dj’s Giel, Gerard en Sander het Glazen Huis in Eindhoven betreden. Maar nu al kan men via de Serious Request website bieden op de diverse veiling items waarvan er een wel enorm uit het oog springt: je eigen kerstkaart met vijf van Nederlands meest succesvolle Playmates!

Op zondagmiddag 19 december organiseren de Playmates van het Jaar, waaronder bekende namen als Mai-Lan (2008), Dorien Rose (2004) en Chantal Hanse (2009), een feestelijke fotosessie, waarbij de hoogste bieders op de Serious Request veiling zich in een speciaal kerstdecor als een ware Hugh Hefner kunnen laten vastleggen op een persoonlijke kerstkaart. De vijf Playmates, met daaronder ook Iris Bakker die afgelopen maand in de Amerikaanse én Duitse Playboy verscheen, zullen zich voor de gelegenheid in een speciale kerstoutfit hullen. De shoot wordt mede mogelijk gemaakt door topfotograaf Roland J. Reinders en styliste Sanne Kraaijkamp, die onlangs zelf de cover van Playboy sierde.

Onlangs verschenen er in de media berichten dat de Playmates voor een workshop zouden poseren om geld voor de 3FM actie op te halen. Achteraf bleek dat zowel Playboy en de Playmates, net als Serious Request, daar niet in waren gehoord en dus niets van afwisten. Gezien hun goede relatie met 3FM besloten de Playmates om in samenwerking met de radiozender deze unieke kerstkaart actie op te zetten om alsnog zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen. Bieden op de Playmate kerstkaart actie kan via de veilingsite van Serious Request.

Lees ook:BN’ers laten zich opsluiten in asiel op dierendag
Lees ook:Mark Rutte geeft startsein ZZF Rally
Lees ook:Video: Serious Request in Leiden van start
Lees ook:Playmates komen met eigen kunstlijn
Lees ook:Serious Request haalt 8,6 miljoen binnen!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kerstkaart Playmates voor Serious Request

  1. Pingback: De Playmates fotoshoot voor Serious Request | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>