Maroon 5 zanger Adam Levine naakt!

Kijk! Daar zitten wij dames nu op te wachten… Na al het vrouwelijk schoon dat zich uit de kleren werkt, nu eindelijk eens een mooie man die naakt voor de camera verschijnt. En hij mag er, ook zonder kleren, wezen! Het gaat om zanger Adam Levine van Maroon 5.

De zanger, die een relatie heeft met Victoria’s Secret model Anne Vyalitsyna, is zo goed als naakt te zien in de Britse Cosmopolitan van februari. Hij ging uit de kleren om mannen te stimuleren hun lichaam vaker te controleren op tekenen en symptomen van prostaatkanker en teelbalkanker. Elk goed doel is goed voor ons…

Foto’s: Cosmopolitan UK

Lees ook:Lara Stone naakt in Playboy!
Lees ook:De sexy foto’s van Eva Mendes
Lees ook:Birgit Schuurman uit de kleren voor Playboy
Lees ook:Twilight actrice liever naakt!
Lees ook:Kylie, Sienna en Claudia geven zich bloot voor borstkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>